Prenumerera på Offentliga fastigheter

Nyhetsbrev Offentliga fastigheter nr 7 2019

I detta nyhetsbrev kan du läsa om tre nya rapporter; Ifous fokuserar: Skolmiljöer, Framtidens kulturlokaler och Regionernas fastighetsnyckeltal 2018. Du får även information om vad som händer inom två pågående FoU-projekt, tips om fyra arrangemang, inspiration från två medlemmar samt ett axplock från omvärlden.

Inom förstudien om Nationellt centrum för lärandemiljöer har en studieresa genomförts till Danmark och i LCA-projektet har en workshop genomförts. Båda FoU-projekten är finansierade av FoU-fonden för kommunernas fastighetsfrågor.
Nyhetsbrevet innehåller även information om SKL-konferenserna Fördjupningsdag i upphandlingsjuridik, Hemsjukvård i utveckling och Köp in på framtiden samt att det den 20 juni är sista chansen att anmäla dig till KTH-kursen Fastighetsföretagande i offentlig sektor. SKL bjuder vidare in kommuner till möte om strategisk lokalresursplanering för grundskolor där representant från Australien kommer delta.
Information finns även om att SKL är med i Belok och om det EU-finansierade projektet EnOff. I omvärldsbevakningen finns aktuell information från bl.a. Regeringskansliet, MSB, Svefab och Boverket.

Nyhetsbrev Offentliga fastigheter nr 7 2019

 

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!